Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RF

Lovila veverky v korunách stromů

28. 7. 2011 7:11
souhlasí

velice pěkně napsánoR^

0 0
možnosti

Ravenek

28. 7. 2011 6:49
Vysvetleni situace...

Cele je to hlavne medialni cirkus, uz vcera se ukazalo, ze pan prezident odmitl projit predevsim proto, ze pred nim cekalo na bezpecnostni prohlidku asi 100 deti na exkurzi, tak proste navrhl, ze na takove veci nema cas a ze muzou udelat rozhovor v hotelu. Jenze na to nemela televize technicke zazemi, tak z toho proste museli udelat aferu, aby to vypadalo, ze na vine nejsou (kvuli spatne organizaci) oni, ale ten cesky jesita.

0 0
možnosti
LK

lkrata

28. 7. 2011 4:11
Nutili by procházet rámem i Obamu?

Pěkný a výstižný článek. Ochranka měla vědět, kdo jde, podle toho se chovat. a ne dělat z prezidenta jiného státu potencionálního teroristu!

2 0
možnosti
R

ragazzo

28. 7. 2011 1:55
Někdo se za něj stydí a někdo je hrdý... Je to ale Čech

Václav Klaus je Čech. Rodiče komunisti, manželka taktéž z komunistické rodiny. Za rodiče sice nikdo nemůže ale... V. Klaus se opakovaně hlásil do KSČ, ale měl nevídanou smůlu, komunisté jeho žádost opakovaně zamítli. Krade pera, navádí k nerespektování pravidel, která všichni dodržují. Ve světě velmi pobavil tím, že nechtěl projít rámem, aby nemusel ukázat to ukradené protokolární pero z Chile :)  Je to Čech kterému se nedá věřit ani docentství či profesorství. Docentská práce ztracena, protože se jedná o oscanované kopie ekonomických pamfletů. 1000hodin přednášek na VŠ nutných pro uznání českého docenta(neboli Assistent Professor) se nekonalo... A Profesor ? "profesorem by se měla stát osobnost vědy, která prosadila vlastní vědecký směr ve světě a vychovala svoji odbornou školu doma". Nic z toho "profesor" Klaus na hony ani vzdáleně nenaplnil.Takže je to Čech. V Čechách šikula, ale ve světě jen "šikovný podvodník" neboli Unterwassermann :)

1 0
možnosti
C

czernej007

28. 7. 2011 5:49
Re: Někdo se za něj stydí a někdo je hrdý... Je to ale Čech

jj bytostný pravičák,stejně jak naivní blogerkaRv

0 0
možnosti
M

MuhamadAlalibaba

28. 7. 2011 1:39
Někteří

lidé prostě chtějí, aby prezident chlastal v montérkách europivo, žral utopence z mouky a rozebíral při tom s ostatníma převodovku, aby nepůsobil arogantně.

0 0
možnosti
M

MuhamadAlalibaba

28. 7. 2011 1:39
mimochodem,

chci vás za ženu

0 0
možnosti
N

notordluhousek

28. 7. 2011 1:28
no ostuda, sto deti pred sebou

tak to bych se citil taky urazen kdyby muj prezident mel cekat. hruza. je to preci nadclovek, nevim jen jestli by nebylo adekvatni take i jine reseni nejake radikalnejsi vuci tem detem. preci nas polobuh je proste nejlepsi

0 0
možnosti
G

gaisaka

28. 7. 2011 1:26
Hehe

Tak sem rád že nejsem sám, kdo v této republice ještě občas uplatní ratio, Venca Žáků Vám to tady shrnul:

http://blog.aktualne.centrum.cz/blogy/vaclav-zak.php?itemid=13817

A jen aby jste si nemysleli, že jsem nějaký vykořeněný eurofil, já, pravděpodobně na rozdíl od většiny z Vás, poslouchám takovýhle fláky:

http://www.youtube.com/watch?v=g3GBTP0p1Nw&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=61WzhOJg2Io&feature=related Vlasti čest!,)

0 0
možnosti
G

gaisaka

28. 7. 2011 1:14
Opomíjíte ZÁSADNÍ věc

Madam,opoímjíte jednu zásadní věc,ale chápu, že obdivovatelé pana profesora ToJeMojePero tuhle věc asi dosti aktivně, ať už vědomě či něvedomě, opomíjejí či spíše dokonce vytěsňují. Ale myslím, že sám velký Klein-pardon,Klaus- to na svých stránkách nezapomněl via Jakl oznámit.

TAKŽE:Náš pan prezident/spíš Váš,ale to sem teď nebudeme tahat/je v Austrálii na SOUKROMÉ náštěvě, odšedše tam prezentovat svoje pindy o globálním oteplování na nějakou konferenci, samozřejmě se hradní suita asi snažila dosíci přijetí na oficální úrovni, ale ani ta ženská, co to tam vede, ani guvernéři nebo co to tam maj provincíí NEPROJEVILI překvapivě o našeho skandalistu zájem, čili celá věc musela skončit a pokračovat coby de facto soukromá návštěva,byť hlavy státu,ergo kladívko se tady diplomatické úzy neprovozují.Srovnání se Sarkozym a spol tedy kulhají na obé nožstvá.

Docela málo překlepů, na dva panáky meruňkovice, jež si přečtení vašeho opusu vyžádalo, nich wahr?

0 0
možnosti
KD

divilek

28. 7. 2011 7:35
Re: Opomíjíte ZÁSADNÍ věc

Asi tak...

0 0
možnosti

GU.HU

28. 7. 2011 0:33
když už dáváte příklad Francie a jejího prezidenta

nebo kteréhokoliv jiného "normálního" prezidenta - v tom je právě ten rozdíl, sebevědomý prezident nemá potřebu někomu něco dokazovat, a už vůbec ne tak trapným způsobem, prostě by s úsměvem prošel a vůbec by nějaký rám neřešil. A pokud by se vůbec nad nějakým rámem pozastavil, tak možná proto, že by prohodil k ochrance, že dělá svou práci dobře, když nepovoluje vyjímky. To jenom zapšklí sebestřední burani jako je Klaus dělají z něčeho takového problém...

0 0
možnosti
A

Aenigma

28. 7. 2011 9:19
Re: když už dáváte příklad Francie a jejího prezidenta

LOOOL tak zrovna Frantik je priklad egoisty a nafoukance par excellence. ale jako typicky Cech, mate iluze, ze jinde je to jaksi lepsi.

0 0
možnosti
JH

Kai-ten

28. 7. 2011 0:11
Vážená slečno či paní,

jsem rád, že se tu a tam najde někdo s takovým pohledem na věc, jako máte Vy. Nepřipadám si pak až tak osamocený - a navíc se mužů bavit čtením reakcí pod Vaším článkem. Doufám, že se bavíte i Vy... přesto, že mnohdy je to spíš k pláčí. Děkuji :)

1 0
možnosti
KD

divilek

28. 7. 2011 7:39
Re: Vážená slečno či paní,

To máte pravdu, bezbřehé lezení do zadku je k pláči R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3153x
Já jsem já - prosím nezaměňovat s kýmkoli jiným:-)

Seznam rubrik