Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

Paa1

28. 7. 2011 9:03
Je mi líto,

ale je to hrozný blábol s nádechy fanatické adorace. Neexistuje jediný důvod, proč by soukromá osoba V.Klaus nemohl a neměl projít bezpečnostním rámem - ty pindy o svlékání opasku jsou zbytečné - jako ostatní. Jsem přesvědčen o tom, že státníci z civilizovanějších zemí by rámem prošli a ještě by si z toho udělali reklamu. Váš ješitný vzor je ovšem jiný kalibr, tomu stačí vymezovat se proti všem pouze negativně. Vůbec nerozumím nadpisu vašeho příspěvku - prozradila jste na sebe víc, než by vám mělo být milé.

2 0
možnosti
MV

marek,voksay.idnes

28. 7. 2011 9:05
Re: Je mi líto,

aha - tak vy jste přesvědčen ! To je opravdu zásadní a vážný argument ;-D;-D;-DRv

0 0
možnosti
M

Mikrospánek

28. 7. 2011 9:02
Já sice

Já taky nechci takovýho prezidenta jako je V.Klaus v tom s Vámi souhlasím a nejde vůbec o to jestli prošel či neprošel....Upřímě řečeno mě by bylo jedno , kdyby prošel stejně jako je mi jedno, že neprošel. Tenhle pán už dávno v mých očích nemá ani špetku kreditu. Já bych si přál mít za prezidenta slušného člověka......;-)

2 0
možnosti
MV

marek,voksay.idnes

28. 7. 2011 9:04
Re: Já sice

obávám se, že jste si špatně přečetl i ten nadpis článku. Nebo píšete naprosto mimo logiku.

0 0
možnosti
J

Jozíf

28. 7. 2011 9:00
souhlas

dávám karmu...jen jednu větu k úvaze....nezačalo tohle všechno protokolárním Chilským perem? Myslím,že tohle by si prezident Francie nedovolil......

0 0
možnosti
A

Aenigma

28. 7. 2011 9:14
Re: souhlas

pravda, Francouz si dovoluje horsi veci...

1 0
možnosti
V

VaRo

28. 7. 2011 8:57
Ale co...

Po světě běhá spousta zbloudilců, kteří zbožně uctívají Hitlera, Stalina a jiné kreatury, takže by bylo divné, kdyby se u nás nenašel taky někdo (krom jejich mámy), kdo má rád třeba Roka sexy mozka Paroubkojc nebo Vendu Pružinko-Klauzojc... Na fanatickém uctívání svých "hvězd" by nejspíš nic nezměnilo ani to, kdyby jim jejich modly vyvraždily rodiny. Ale to, jak vychovaný kovaný komunista Klaus u nás zaváděl jediný na světě správný liberální konzervatismus, to je vážně žrádlo... nevím, je-li to víc k smíchu, či k pláči, ale to druhé bude asi pravdou...

1 0
možnosti
MV

marek,voksay.idnes

28. 7. 2011 8:57
Výborně napsáno milá kolegyně ...

KARMAR^

0 0
možnosti
MV

marek,voksay.idnes

28. 7. 2011 9:00
Re: Výborně napsáno milá kolegyně ...

a z reakcí trolů níže si nic nedělejte ..... prostě oni míchají a přehazují status prezidenta a "soukromou osobu" podle toho jak se jim to hodí, jen aby mohli Klause natřít.

1 0
možnosti
DM

M.alha

28. 7. 2011 8:37
No neříkejte...

...že by Vás nezajímalo, jaké hulení má VK ve spodkách ??;-D...Australany zřejmě jo.

1 0
možnosti
P

Polárníkočka

28. 7. 2011 8:27
mne zase prekvapuje mentalita pisatelky

jestlize jede nekdo nekam na soukromou cestu, cestuje jako bezny civilista a je jedno jestli je v v profesnim zivote reditel, general a nebo prezident. Tohle je treba si uvedomit. Byt tam na statni navsteve, na pozvani, tak je to neco jineho a dalo by se o tom polemizovat. Nutno podotknout, ze tim ramem chodi bezne poslanci, ministri a ja nevim kdo vsechno a nikomu z nich to nevadi, kazdy to bere jako beznou vec. Pak prijede na soukromou navstevu prizedent bananove republiky, Tajtrlik II. receny Klaus a zacina divadlo.

1 0
možnosti
MV

marek,voksay.idnes

28. 7. 2011 9:03
Re: mne zase prekvapuje mentalita pisatelky

zajímavá je spíše vaše mentalita, když vidím tu "banánovou republiku", tajtrdíky  atd. Prezident je prostě prezident - ústavní činitel a představitel suveréního státu. Tvrdit podle toho jak se vám to hodí, že jednou je hlava státu a za chvíli soukromá osoba podle toho kdo ho kam pozve ...... to je jen váš trapný žvást.Rv

0 0
možnosti
KD

divilek

28. 7. 2011 7:28
Já bych hlavně nechtěl prezidenta,...

... který je za každý průšvih povýšen, je samolibý, plácá nesmysly a má významný podíl na tom, že co nerozkradli komouši za 40 let, rozkradlo se za necelých 20 let a přibylo k tomu i astronomické zadlužení státu a dnes už se díky tomu tuneluje budoucnost. Rv

0 0
možnosti
PL

Karotak

28. 7. 2011 7:25
Měl či neměm projít rámem?

ANO MĚL, protože tam šel jako soukromá osoba a ne jako představitel cizího státu .... to je jako když policista co má MHD zdarma jede autobusem a není ve službě .... také má zakázáno při revizi vyndat placku s tím, že je policajt a nemusí mít jízdenku ... ;-)

!!Všem těm co mají opačný názor, musíte znát celkový kontext ... on tam nebyl jako prezident ČR, ale pouze jako občan ČR!!

0 0
možnosti
MS

Pleshoun

28. 7. 2011 7:35
Re: Měl či neměm projít rámem?

Na toto bych reagoval slovy ze seriálu Jistě, pane ministře. Hlava státu musí oficiálně pozdravit jinou hlavu státu, i když tato hlava státu není v zemi na návštěvě jako hlava státu, ale jako soukromá osoba.

Jinými slovy, jakmile jednou je prezidentem, je prezidentem v každém okamžiku od nástupu do funkce až do ukončení funkce. A to včetně doby, kdy si na WC oklepává vercajk. Po celou dobu svého funkčního období reprezentuje jako prezident naši zemi. Takže, promiňte mi ta slova, plácáte nesmysly.

0 0
možnosti
M

marionlake

28. 7. 2011 7:19
souhlas

0 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3153x
Já jsem já - prosím nezaměňovat s kýmkoli jiným:-)

Seznam rubrik