Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

marycka magdonova

1. 8. 2011 20:37
(Ne)krást nebo (ne)projít rámem ?

- nechci prezidenta, který maznaně (a přesto hloupě) krade průpisku

- nechci prezidenta, kterému se pak na youtube směje svět

- chci prezidenta, který nekrade R^ ale má tolik humoru a nadhledu, že projde rámem R^

4 0
možnosti
M

MistrVápenky2

2. 8. 2011 23:36
Re: (Ne)krást nebo (ne)projít rámem ?

To je snůška hloupostí.RvRvRvRv

0 0
možnosti
M

mamlas

1. 8. 2011 19:39
Vaclavu Klausovi

jiste nelze uprit nektere kvality ale toto ubohe gesto mezi ne rozhodne nepatri..

1 0
možnosti
D

Doomguard

1. 8. 2011 15:09
Souhlas

R^

0 0
možnosti
JB

jejda to jsem ja

1. 8. 2011 13:35
Vzhledem k tomu,

že (jak píšete) také považujete všechny kontroly za "neskonalou buzeraci slušných lidí", doporučuji návštěvu parlamentu ČR a s odvoláním na vlastní přesvědčení a pana prezidenta odmítnout projít kontrolou............. pravda, nejste hlava státu, ale ochranka vás bude znát stejně dobře jako ta australská VK....;-D

2 0
možnosti
JZ

Doprovodný Kostka

31. 7. 2011 17:45
"Pokud byste byli hlavou státu vy..."

No být já hlavou státu tak tím rámem prostě projdu a nebudu dělat scénu. Když zapípám pak upozorním že mám nabytý časový rozvrh, a na prohlídku není čas, požádám abych mohl pokračovat. Pokud bude ochranka nadále trvat na zevrubné prohlídce, tak se omluvím, otočím a jdu domů.

Rozhodně ale nebudu stát před rámem a nenechám se fotit jaký to jsem pašák a odbojář proti korektnosti, že jsem tím rámem odmítl projít bez caviků.

0 0
možnosti
GF

Georgis Fasulis

31. 7. 2011 17:43
Takže současného prezidenta nechcete

protože, sám Klaus s projitím rámem neměl žádný problém (sám to řekl), ostatně procházel jím jako prezident už i jindy - např. při otvírání Sazka Areny. Takže z vašeho napdisu mi vychází, že Klause za prezidenta si nepřejete. Tak v tom se shodneme, akorát, že já si jej nepřeji ze zcela zásadnějších důvodů, nikoliv z hlouposti jako je projití či neprojití rámem.

Jinak s Vašimi závěry nesouhlasím, asi není kritik jako kritik. Počítám se mezi kritiky prezidenta, ale žádné žně jsem kvůli novinářským hloupostem typu Klaus a rám nebo Klaus a Breivik neměl a ani je nepociťoval. Hezký den.

0 0
možnosti
SHI

sir Hurnprey II.

31. 7. 2011 22:46
Re: Takže současného prezidenta nechcete

Ty věříš té dodatečné pohádce, že vlastně chtěl projít, ale nechtěl čekat ve frontě? Ty věříš, že pracovnice TV by dětem neřekla "Pusťte prosím pana prezidenta do vysílání, čekají ho milióny zvědavých diváků?" Ty věříš, že si to pracovník ochranky a ta reportérka vymysleli a náš prezident má pravdu?

Úplně vyloučené to není. třeba docela nedávná poříhoda: Prezident Klaus má tolik nepřátel a závistivců, kteří neváhají z obyčejné modré prupisky udělat luxusní pero z polodrahokamu, jen aby se mu pomstili za to, jaký je to vynikající tenista a lyžař.

A nebo o té obyčejné modré prupisce to byla / nebyla dodatečná pohádka? Už jsem z toho nějaký zmatený. :-)

3 0
možnosti
MK

Marta K

31. 7. 2011 14:38
Super článek

Super článek, souhlasím a gratuluji k takové pěkné karmě i čtenosti...;-)

0 0
možnosti
PK

bufik

31. 7. 2011 13:37
projit chtel

mám pocit, že clanek je trochu vedle. Klaus sam rekl, ze jde o desinformaci australskych novin. Dloho cekal na zastupce televize a kdyz uz nekdo prisel, tak ho postavili do fronty, ktera se tvorila u bezpecnostniho ramu. Klaus projit ramem chtel (!!!), resp. nedelalo mu to nijaky problem, ale nechtel tam dále cekat mezi stredoskolakama cekajicimi na vstup (jak sam napsal). Sekuritak vyjimku nepovolil, tak Klaus odesel s tim, ze muzou udelat rozhovor u nej v hotelu. Zajimalo by mne, jestli autorka clanku "Nechtěla bych prezidenta, který by tím rámem prošel!", po teto informaci zmeni nazor na VK. A srovnani se Sarkozym je vice nez urazejici (pro Klause). Sarkozy je obecne povazovan za saska Evropy.

0 0
možnosti
JM

McCheese

31. 7. 2011 11:42
ram

projit nebo neprojit ramem nema nic spolecneho s tim, jestli si nekoho vazi nebo ne !

0 0
možnosti
JM

McCheese

31. 7. 2011 11:39
samolibec

Text na me dela dojem, ze kdyz clovek sam nic nezmuze a neznamena, tak se upina k prezidentovi...co by mu to udelalo, kdyby tim ramem prosel? Je to jeho nafoukanost a samolibost - myslim, ze naprosta vetsina prezidentu i panovniku by tim ramem prosla s usmevem. Jen ten nas Klaus si hraje na neco extra. Pravidla maji platit pro vsechny navic to bylo v jine zemi, kde plati jejich pravidla.

2 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3153x
Já jsem já - prosím nezaměňovat s kýmkoli jiným:-)

Seznam rubrik