Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Reakce medii: Referendum o odstoupeni vyhrali anglicti duchodci a negramotni rolnici. Mladez byla podvedena a zmanipulovana. Nekteri lasovali pro vystoupeni z EU a NEUVEDOMILI si co to znamena. Zadaji proto o irske a belgicke pasy. Uvedomeli obcane zadaji o zruseni vysledku a opakovani referenda, ( asi az natisknou korespondencni listky).

5 0
možnosti

J13a37r23a 12R75a33n75k

25. 6. 2016 19:58

Tak podle veskerych zprav byli pro "leave" vetsinou bili volici nad 50 a zajimave, ze i jineho puvodu, jen proto, ze Borisovi skocili na lep, uz lituji:

http://www.telegraph.co.uk/news/2016/06/24/im-full-of-regret---extraordinary-moment-brexit-voter-changes-he/

0 1
možnosti
Foto

J83a87n 34M35a11r26š51á29l

25. 6. 2016 14:46

Prosím vás, v čem představitelé Unie plivou na svobodné rozhodnutí jedné z nejstarších demokracií, nebo jak jste to napsala? Britští voliči se vyjádřili, jak se vyjádřili, představitelé Unie na prohlásili, že rozhodnutí respektují, a požádali představitele Británie, aby tedy ten odchod urychlili. Domnívám se, že to není žádné "plivání", ale naopak snaha maximálně vyjít britskému rozhodnutí vstříc. Že představitelé Unie nechtějí prodlužovat agonii ve stylu "chytré horákyně" (Británie tak trochu v Unii, tak trochu ne), považuji za rozumné a citlivé k oběma stranám. Zatím jsem spíše svědkem toho, že na rozhodnutí britských voličů plivou hlavně britští voliči, kteří se dodatečně pokoušejí říci, že "oni to tak nemysleli"...

2 8
možnosti

Pozadovek urychleni odchodu neodpovida nijak zvlast o respektu k volbe britskych volicu. Je to zdlouhava cesta, dosud nikdy neuskutecnena, proto je treba velice dobre zvazovat jednotlive kroky. Je rozdil mezi rychlym rozvodem dvou znepratelenych stran, aby to meli za sebou, at to stoji co to stoji. Nebo rozvodem dvou rozumnych lidi, kteri pochopili, ze uz si nerozumi, ale dokazi se domluvit, aby byl rozchod co nejmene bolestivy. Ale zda se, ze prvni vyjadreni predstavitelu EU ukazuji na tu prvni cestu.

9 2
možnosti

Trochu předbíháte s tím jednáním o vystoupení. Referendum dopadlo, jak nemělo a je možné, že na to "nějak" nedojde, "změní se okolnosti" nebo "objeví nové skutečnosti", euronohsledi si prosadí nějakou skrčku apod. Ovšem to zejména stojí za to si poslechnout, a velice pozorně, to máte pravdu.

5 4
možnosti
Foto

Vyjádřila jste to úsporně a velice přesně. Karma R^

7 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS