Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Hele, a co s tim děláme my? Už jsme se zvedli a došli Sobotku vynést v zubech ze Strakovky? Vždyť v e-mailech se staví za uprchlíky proti vlastním lidem... Už jsme v ulicích před parlamentem, abychom nepustili zastupitele domu, dokud to nezačnou řešit? Článek má samozřejmě pravdu, ale je potřeba se vzbouřit.

0 0
možnosti

P90e13t29r 92D50o32b60r98ý

8. 1. 2016 12:49

Škoda že nám pan Polický zatím nestihl vysvětlit pomýlenost našeho vidění odstupu na vzdálenost paže jako při nacistickém pozdravu. Možná se soudruzi ještě radí jak toto drobné nedopatření lidu vysvětlit.:-)

0 0
možnosti

karma. Opravdu trefný poslední odstavec.

1 0
možnosti

P80e79t47r 40D89o34b77r32ý

8. 1. 2016 17:40

"hrubá urážka nebo jakékoliv znevážení (B)boha nebo jiné osoby požívající náboženské úcty, nehodného používání svatých jmen, špatné smýšlení, zlehčování; zpravidla je spácháno slovy, může však být spácháno i jinak (např. posunkem a chováním)."

https://cs.wikipedia.org/wiki/Rouh%C3%A1n%C3%AD

0 0
možnosti
Foto

Co očekávali všichni ti, co s touto migrací mladých mužů souhlasili. Mužů pro které je hodnota ženy, měřena s hodnotou dobytka, kteří jsou zdraví, odpočatí, dobře najezení, ale bez sexu.

Není tolik veřejných domů, aby je uspokojili, tedy kudy vede cesta, k vynucenému sexu.

Když se tyto incidenty stávají v Německu, kde je policie důrazná a nezná kompromisy, co se bude dít u nás, kde mají policisté tak malé pravomoce, že se raději drží stranou. Není tolik jednotek rychlého nasazení, aby byly v případě potřeby k dispozici.

Je tedy třeba aby i náš premiér, stejně jako pan Fico, dokázal říci jasné stanovisko k této situaci a hlavně, stát si za ním. Migranti stále přibývají a je jen otázka času, kdy u nás začne docházet ke stejným problémům!!.

2 0
možnosti

Policie u nás má pravomocí dost. Zkuste se chovat jako tihle migranti a uvidíte. Akorát furt řeší politickou korektnost.

0 0
možnosti

Jsem hrdy na to, že velká část Čechů , i přes nevybíravou masáž některých médií, politiků - všech neziskovek a dalších organizací, které na migraci vydělávají - si udrželo zdravý rozum a zdravý pud sebezáchovy . Zvláštní dík pak patří lidem, kteří nesou svoji kůži na trh a veřejně bojují proti Islamizaci a Multikulturalismu , tak jak nám ho vnucuje Neomarxistická klika , ovládající většinu EU.

Budiž nám varováním co se stalo a vyplavalo na povrch i přes snahu to ututlat. Bohužel to asi bude jen začátek problémů, které se na nás hrnou....

3 0
možnosti

No, v zemi kde vic nez 50 let vladnou socialisti to nemusi byt Silvestr Mozna lepsi byli Degowski a Rösner v srpnu 1988.

Ti si z socialistickych polisu vyslovene delali srandu.

0 0
možnosti

Chybí mi tu komické duo Polický-Maruškinová a jejich přicmrndávači (např. Mašek, který tu několik měsíců osočoval ze lži ty, co mluvili o NO-GO zónách). To se konečně Němky dočkaly té vytoužené láskyplné a všechápající náruče muslimského muže, tak jak to psala sl. Maruškinová?;-D;-D;-D Z těchto lidí je mi na zvracení.:-/

3 0
možnosti

..... tak měsíc, dva,- a přinde další pecka a to už bude hóóódně bolet !!! R^

2 0
možnosti

J15i13ř95í 50J45a30n41d91a

8. 1. 2016 12:23

Jo měsíc, dva... Ale co bude ze devět měsíců v září

😞

0 0
možnosti

Hm a pan Polický tady není, jestli z toho neonemocněl.

5 0
možnosti

U jednoho článku dneska zas vylezl a vymlouval se, že neměl čas. Asi samým minusováním.

1 0
možnosti
Foto

Nevím, co je zde k divení. Pokud se zajímáte o islám tak víte, že do muslimů od dětství je vštěpováno, že Evropani jsou špinaví psi a naše ženy jsou pro ně bílé děvky, které rádi dají každému. U nich nemá žena hodnotu dobytka. Takže, co je zde k divení. O tom, že se jsou v uprchlický táborech znásilňovány ženy se ví, ale raději se mlčí, protože mlčí i znásilněné ženy, a pokud promluví, budou za viníka jejich znásilnění označeny ony.

13 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3153x
Já jsem já - prosím nezaměňovat s kýmkoli jiným:-)

Seznam rubrik