Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

pruznejjoe

10. 5. 2012 22:01
To se musí

nejsem vymahač ani nic podobného ale docela si dokážu představit že kdybych byl v pozici takového vymahače tak bych asi slušná a příjemná slova také nepoužíval. Tito lidé musí vzbudit strach jinak se jim každej vysměje. A pokud už bych trávil život nadáváním a vyhrožováním druhým pak bych asi taky šel daleko pro omluvu (nezávidění hodná práce) Upřímě je mi líto jak vás tak okolí tohoto vymahače, bohužel, někdo to dělat musí.:-(

0 0
možnosti
VK

kral

10. 5. 2012 22:55
Re: To se musí

Pokud exekutori povazuji takove chovani za spravne, koleduji si o prez hubu. Osobne se one slecne divim, protoze ja na jejim miste bych toho paznehta v telefonu poslal tam kam patri. Na exetutory se  musi tvrde.

3 0
možnosti

trilip

11. 5. 2012 8:26
Re: To se musí

Protoze exekutor a vymahac jsou dve ruzna zviratka. Exekutor vykonava rozhodnuti, ktere je jiz nesporne. Vymahac otravuje a snazi se vyhnout tomu, aby se tim musel zabyvat exekutor ... obcas ve vlastnim zajmu dluznika :)))

0 0
možnosti

Ravenek

10. 5. 2012 23:24
Re: To se musí

Právě naopak. Se slušností člověk dokáže daleko víc, než s agresivním přístupem, zvlášť když ten přístup není nijak podložený. Můžete někomu vyhrožovat, že jestli nezaplatí, tak se mu stane něco ošklivého. Nebo jeho rodině. A když si pak přijdete pro peníze, vztáhnete na něj ruku a on vás zastřelí. A když bude mít telefon plný nahraných hovorů, tak by to mohl i u soudu ustát v pohodě.

2 0
možnosti
PK

dolch

11. 5. 2012 0:02
Re: To se musí

Tohle hrozně závisí na tom, jaký týpek stojí proti vám. Kámoš měl jednou nějaký konflikt se sousedem, dlouho se chystal, jak bude drsný a jak s ním zamete. Jenže soused přišel samá slušnost, a všechny připravené scénáře byly najednou ty tam. Jenže to je proto, že kámoš je vcelku kultivovaný člověk. Kdyby soused narazil na kriminálníka recidivistu, asi by s tou strojenou slušností moc nepochodil. A pomocníci exekutorů patrně staví na tom (možná podvědomě), že budou většinou stát spíš proti těm recidivistům.

0 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3153x
Já jsem já - prosím nezaměňovat s kýmkoli jiným:-)

Seznam rubrik