Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

carolusI

31. 12. 2011 3:56
O novinářích

valné mínění nemám. Jejich články zkoumám dost nedůvěřivě. Ale jejich soukromí mě nezajímá.

U politika je to jiné. Ten má možnost velmi citelně zasahovat do života občanů a navíc je placen z jejich daní. Tam máme právo vědět o jakého člověka se jedná. I o jeho soukromí. Pokud podváděl při studiu. Je dost pravděpodobné, že bude podvádět i nadále. To je pro mne jako pro voliče velmi důležitá informace.

0 0
možnosti
OU

30. 12. 2011 23:24
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti
N

nikolaj

30. 12. 2011 16:39
Něco jiného...

Jakýkoli akademický titul  člověka,  neříká nic o jeho morálních kvalitách, natož jestli titul získal  nestardatním způsobem. Ať novináři šťourají,  je to jedna z  možností,  jak se o politikovi něco dovědět (pokud budou "šťourat" objektivně...).Politik bez titulu přece neznamená, že je špatný politik.

Znáte? :  "Mám rád sedláky, protože nedokáží zvráceně myslet!"

0 0
možnosti
JP

Drussbarb

30. 12. 2011 16:04
Ac nemam rad pravicaky

S timto napadem naprosto souhlasim :-)

0 0
možnosti

oldiess

30. 12. 2011 16:03
Ještě abyste se tak pustila do blogerů

;-D

0 0
možnosti
PH

petrph

30. 12. 2011 15:29
ani ne tak novináři

ti to  sami udělat nemohou antož problematice práce nerozumí a nemohou jí proto kritizovat. Takže musí nastoupit takzvaní nezávislí odborní znalci, kteří - na přání médií nenajdou na té práci ani chlub dobrý...Jasně, že existuje (ne?)malá skupina oněch rychlokvašek co vystudují VŠ za týden a diplomku napíší (spíš nakopírují) přes noc,takže její nízká kvalita je zřejmá. U všech ostatních lze posoudit kvalitu opravdu obtížné, a najmutý kritik by musel mít hluboké pedagogické schopnosti, aby práci dokázal zpětně objektivvě zhodnotiti. Proč zpětně? Stačí aby byla práce stará pár let a to co bylo tehdy vrcholem zkoumání je dnes všem známá samozřejmost - a nebo i naopak - tehdejší perspektivní technologie se ukázaly slepými uličkami vývoje. Mění se způsoby učení,způsoby zpracování i prezentace dat,mění se klasici a koryfejové vědy, na které se lze (či nelze ) úspěšně odvolávat, mění se i důvod proč studenti diplomové práce píší -většina z nich se ani nechce věnovat vědecké činnosti..

0 0
možnosti

dva mraky

30. 12. 2011 15:21
Proč ne?

Když se vám přes veškeré nasazení nepovede diplomku najít je to podivné, když je zjevně podvodná dává to jasný signál jak dotyčný bude pracovat po celý zbytek života. Když je jenom "slabá" znamená to velmi málo.. Spíš bych apeloval na schopnost lidí prosévat a interpretovat získaná fakta než lustroval novináře.

0 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3153x
Já jsem já - prosím nezaměňovat s kýmkoli jiným:-)

Seznam rubrik