Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
N

NewDorianGray

12. 10. 2011 17:26
Ono je to tak.

Fico sice chce navýšit Euroval, jenže ještě raději by předčasné volby. Tak bude Radičovou vydírat. Teď jde o to, jak dlouho Radičová vydrží. Do tří neděl je na Slovensku Barosso, postaví si milého Fica do haptáku a Fico podpoří na Slovensku i vládu pod vedením Mirka Topolánka. :-)

0 0
možnosti
L

lesicatko

12. 10. 2011 17:51
Re: Ono je to tak.

Ono to ide rýchlejšie, zajtra alebo v piatok bude s pomocou Fica schvalený euroval a10 marca 2012 budú predčasné parlamentné voĺby, To už je dohodnuté s Radičovou a predsdesami poarlamentných strán, mate to nižšie.

0 0
možnosti
JV

Jan Veselý

12. 10. 2011 16:31
Sulik je frajer?

Pokud by přesvědčil vládní koalici aby byla koalice proti eurovalu, tak "áno, naozaj".

Ale komu Sulik pomohl? Euroval se schválí bez něj tak jako tak, končí proreformní vláda. Pokud se moci zase ujme Fico, tak Sulik neni frajer, ale ten, který umožnil Ficovi návrat k moci.

Ale politikovi, který spojil tohle hlasování s důvěrou, aniž si koalice sjednotila postup, tomu patří první místo "v debilní lize". Jediná možnost k pochopení a rehabilitaci "frajera" je, že Sulík jako odvážný hrdina vyhraje příští volby. Sice bude mít euroval za krkem, ale může zkusit vystoupit z EU. Pak bude frajer, ba přímo těžkej frajer. :-)

Ale slovenští přátelé, myslíte si, že se tak stane?

0 0
možnosti
G

Gašpo_2

12. 10. 2011 16:43
Re: Sulik je frajer?

Táto úvaha by mala opodstatnenie, keby bola šanca, že sa európska kríza vyrieši a že Radičovej vláda dovedie Slovensko na cestu k prosperite. Obe veci sú fantazmagória. Sulík je v ekonómii doma, veľmi dobre vie kam to speje. Na jeho mieste by som sa zachoval úplne rovnako. Povedať svetu pravdu, zachovať si tvár a z politiky vycúvať, keď vidím že nie je v mojich silách čokoľvek zmeniť.

0 0
možnosti
K

kion333

12. 10. 2011 16:13
Karma

Soudružka Angela Merkelová se už nechala slyšet, jak je přesvědčená o tom, že Slovensko přehodnotí svůj postoj ohledně "pomoci" Řecku;-D8-o;-€

A já říkám, co si ta ..... myslí?;-O

0 0
možnosti
L

lesicatko

12. 10. 2011 16:23
Re: Karma

Už prehodnotilo, buude schvalený s pomocou smeru do piatku

"15:54 Fico a Dzurinda sa dohodli, že euroval s pomocou Smeru schvália do piatku, informuje Čas.sk"

.

10. marca 2012 budú predčasné parlamentné voĺby, do toho času je premierkou Iveta Radičovavo vlade bez ministrov SaS Natvrdo to vyjadril Fico "Zajtra, najneskôr v piatok budú vyvodené politické dosledky z toho, že vládna koalícia nevie vládnuť,"

Nuž taký je Sulík frajer.

0 0
možnosti
G

Gašpo_2

12. 10. 2011 15:47
Berme to z reálneho pohľadu

Ku bankrotu sa dopracujeme všetci tak, či tak. To je matematicky dané.

Nie je lepšie aby ho k nemu doviedol Fico? Tá úloha je pre neho ako stvorená.;-)

Sulíkovo gesto nebolo zbytočné ako píše o blog vyššie pán Havránek. Sulík spustil efekt motýlích krídiel. Toto povzbudí ľudí po celom svete, že ešte sú politici, ktorí si stoja za slovom. A budú sa stále viacej odvracať od stávajúcej garnitúry, pretože bude horšie.

Len ma mrzí tá odovzdanosť, podozrievavosť a přizdis-áčství, ktoré na blogoch ( aj slovenských ) vládne. Ak sa konečne niekto postaví ( hoc symbolicky ) niečomu, čo všetkých štve, miesto toho aby sa dočkal podpory, dočká sa odovzdaného "nemá to cenu", prípadne všemožných konštrukcií, ako to urobil pre "nejaké záujmy".

Ľudia sú skutočne ovce. Bečia, že je zle, že by sa s tým malo niečo robiť. A keď niekto povstane, tak ho udupú, pretože im niekto pohrozí že nedostanú nažrať.

0 0
možnosti
L

lesicatko

12. 10. 2011 16:07
Re: Berme to z reálneho pohľadu

Ak si ppozrieš priebeh zadlženia USA v % HDP, tak zistíš, že aj Američania už mali časy, kedy bol dlh nad 100 % HDP, / po 2 svet vojne  /* ale vyrastli z neho.  Neviem teda, čo je matematicky dané, v ekonomii síce je matematika, ale ekonomia nie je exaktná veda :)

Ja vidím riešenie v Číne. Čo Ty na to ?

0 0
možnosti
G

gessel

12. 10. 2011 15:30
Na slovenských serveroch sa už objavujú správy,

že Sulík jedná pod vplyvom kokaínu.

O chvíľu ho zrejme obviní nejaká hotelová chyžná zo sexuálneho útoku, možno sa objaví aj druhá Monika Lewinska.

Starého bankárskeho psa novým kúskom nenaučíš...

0 0
možnosti
L

lesicatko

12. 10. 2011 15:34
Re: Na slovenských serveroch sa už objavujú správy,

Prosím link :)

0 0
možnosti
L

lesicatko

12. 10. 2011 15:15
Ešte k tomu hlasovaniu znovu a znovu

Bude len jediné - pravdepodobne zajtra alebo v piatok. A ak by aj Slovensko povedalo nie - sú mechanizmy ako to obísť a euroval navýšiť aj bez neho. Za to stálo povaliť vládu ?

0 0
možnosti
BC

BezPrace com

12. 10. 2011 15:17
Re: Ešte k tomu hlasovaniu znovu a znovu

Proč to radičová spojila s hlasováním o důvěře vlády? Kdyby byla chytřejší, tak to nedělá a jen oznámi v Bruselu, že pardon, ale naše země si to nepřeje. Jednoduché a vláda nemusela vůbec padnout! 8-o

0 0
možnosti
Č

čtunoviny

12. 10. 2011 14:58
Vynikající !!!! tesat do kamene !!!

R^VR^

0 0
možnosti
VK

VLAKR

12. 10. 2011 14:51
Sulík je frajer?

No, tím si nejsem až tak docela jistý. Radičová byla podání demise prakticky donucena. Nedokázala prosadit schválení eurovalu ve slovenském parlamentu, aby si zachovala tvář, musí skončit.

Trapně se ovšem zachoval Róbert Fico. On sice je za euroval, ale hlasoval proti jen proto, aby svrhnul vládu Radičové. V příštím hlasování v parlamentu tak bude už hlasovat za euroval. Co k tomu dodat?

Velkorysost projevila jenom Radičová.

0 0
možnosti
K

kattta

12. 10. 2011 14:54
Re: Sulík je frajer?

To není velkorysost, ale hrubá chyba. Kdyby konzistentně trvala na svém názoru, nebyla by vládě vyhlášena nedůvěra. Kdyby s hlasováním nespojila osud koalice, neměl by Fico důvod hlasovat proti!

0 0
možnosti
L

lesicatko

12. 10. 2011 14:48
Ohlas pred hlasovaním z .týzdna

A to ýždeň je konzervatívne medium, ale po hlasovaní šefredaktor tvrdí, že nema zmysel voliť už pravicu.

.

"Netroufám si odhadnout, jak to dopadne, ale soudě podle Sulíkových výroků ... nebude hlasovat ani kdyby se měla rozpadnout nejen slovenská vláda, ale i celá EU. Sulík a jeho suita totiž žije v ideologickém světě neoliberalismu, který nepřipouští kompromisy. Nebojí se ekonomických a politických katastrof, ty naopak považuje za důkaz platnosti neoliberálního učení, od něhož se však politici trestuhodně odchýlili. Katastrofa tak může být příležitostí, jak na ekonomických ruinách tuto utopii konečně pořádně uskutečnit. .... Čím je svět složitější, tím více se lidé uchylují k jednoduchým názorům. Tím je například názor, že zachraňovat líné Řeky (Italy, Španěly, Portugalce atd.) se nemá ani za cenu zániku eura a co se stane potom, se prostě uvidí. Sulík je sice populista (jeho názor sdílí většina Slováků), nejhorší na tom však je, že on to myslí opravdu vážně, on tomu opravdu věří. . "

1 0
možnosti
K

kattta

12. 10. 2011 14:56
Re: Ohlas pred hlasovaním z .týzdna

Zatímco, když líné Řeky a spol budeme zachraňova a když budeme důsledně keynesiánští, tak bude všechno skvělé a dluhy se jednou zaplatí samy....

1 0
možnosti
VT

Betio

12. 10. 2011 14:31
Autorce karma

vystihla jste to přesně.R^

4 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3153x
Já jsem já - prosím nezaměňovat s kýmkoli jiným:-)

Seznam rubrik