Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

gars

3. 8. 2011 12:43
Někdo je víc ?

pokud je Klaus na soukromé náštěvě jen těžko lze očekávat že bude ctěn protokol ... asi má autorka zapotřebí k někomu vzhlížet ... pro mne je prezident především člověk, který by rámem prošel stejně tak jako druzí, jelkož ctí daná pravidla ... !!

2 0
možnosti

kattta

3. 8. 2011 14:42
Re:Kdy už všichni pochopí, že i na soukromé

návštěvě je prezident stále prezidentem?????

0 0
možnosti

oskie98

3. 8. 2011 11:12
To bolí

''DVA krátké citáty! V textu o 1500 stranách! Whow!!!''  No ano, pan prezident nebyl doceněn! ;-)

0 0
možnosti

vítek z prčice

3. 8. 2011 9:47
zase pseudoproblém

.. a jak dlouho vydrží ! Jak se ukázalo, věc je zcela jasna: prezident Klaus byl v Austrálii jako SOUKROMÁ osoba, pracovník obsluhující bezpečnostní rám vůbec NEVĚDĚL (pochopitelně) o koho jde. Nikdo se o to nepostaral. Postupoval proto naprosto SPRÁVNĚ. Klaus si měl, při své inteligenci, tuto situaci uvědomit a řešit ji S NADHLEDEM.

Není ani papež, ani anglická královna, ani prezident USA a nemůže předpokládat, že ho laždý zná. Nemáme ostatně prezidentský systém, takže i když se hovoří "o hlavě státu", jde o pouhého vysokého úředníka. !!

3 0
možnosti

captain cook

3. 8. 2011 5:46
Tak asi takhle :promarnena prilezitost

australska statni TV ABC se temer na posledni chvili dozvedela o Klausove pritomnosti v hl.m. Canberra a pozvala ho na interview (fakt). Redaktor zrejme neocekaval problem s ramem, protoze to je denni samozrejmost pro vsechny zamestnance budovy, australske politiky, personal i novinare a pro vsechny soukrome navstevy. Oficialni navstevy se zarizuji zvlast pres urad ministerskeho predsedy Australie nebo prislusneho ministra. Tohle ale nebyla oficialni statni navsteva.

Klaus v parlamentu odmitl projit ramem, ackoliv podle vlastniho priznani jinde ramy prosel. ABC nema autoritu menit bezpecnostni opatreni a redaktorka se obratila na ochranku parlamentu, ktera ale ma direktiva, ze kazda soukroma navsteva musi projit ramem, pokud nema vyjimku od sefa bezpecnostni sluzby.

Ten se pozdeji k pripadu vyjadril, ze lze udelat vyjimku u NEKTERYCH soukromych navstev vyznamnych osob, POKUD je to zajisteno v dostatecne lhute PREDEM (fakt).

pokr.

3 0
možnosti

captain cook

3. 8. 2011 5:55
pokr.: Tak asi takhle :promarnena prilezitost

Je znamo, ze skutecne svetove vyznamne osobnosti se nesnazi vsude a s detinskou tvrdohlavosti domahat privilegii jako opakovaneho uznani sve velikosti. V podobnem stretu s byrokracii si pomysli neco o bezpecnostnim urednim simlu, ale navenek prokazi svou klasu usmevem a nonsalantnim vyhovenim pozadavkum. Casto s nejakou zertovnou poznamkou (napr. "Musim vas upozornit, ze jsem bionicky muz a ten ram vam rozezvucim")

Tohle by udelalo velmi pozitivni dojem nejen na kolemstojici, ale dostalo by se i do reportaze. Australane skutecne miluji skromne vystupujici vyznamne osobnosti se smyslem pro humor a divaci by Klause ocenili jako nanejvys sarmantniho statnika na urovni a vtipneho gentlemana. Vyhra pro nej i Cesko.

Kdyz se Klaus nedostavil ke slibenemu interview, dostala redakce ABC prilezitost namisto toho prehrat divakum nechvalne prosluly zaznam s propiskou a pripomenout nedavnou ostudu navic. Australane se zasmali.

2 0
možnosti

MistrVápenky2

2. 8. 2011 23:27
Velice dobře napsáno

Pravicový volič sice nejsem, protože poslední bylo OF, které jsem volil po roce 1989 a pak už pouze a jenom ČSSD. Jelikož ODS i ČSSD prakticky rovnocenným dílem vytvořili obrovský dluh za 21 let a s republikou to jde od deseti k pěti, tak budu volit příště KSČM, pokud budou mít šanci stát se vládní stranou. Po listopadu by mě nikdy nenapadlo, že budu volit v budoucnu komunisty a je to tady. Autorka se cítí pravicovou voličkou a tak ji to přejme. Nemůže mít v jejich letech zkušenosti, které mají lidé ve věku přes padesát let, kteří mají životní na i pracovní zkušenosti před a po listopadu. Myslím si, že by již tak zarytou příznivkyní pravice nebyla. Mě osobně je hanba za naší pravicovou vládu, která vede zemi do záhuby!! Pět let stačilo pravici k zadlužení republiky o další stovky miliard!!! A to v období před a během krize!!  Ale to jsem trochu odbočil.

0 0
možnosti

MistrVápenky2

2. 8. 2011 23:34
Re: Velice dobře napsáno

Klause nemusím a to od doby zpackané kupónové privatizace, kdy byl

Klaus ministrem financí a má tak na triku největší loupež v dějinách

ČSSR a samostatné ČSR!! Tak jsem se rozepsal trochu a snad jsem autorce trochu otevřel oči, ale hlavně chci poznamenat, že mám absolutně totožný názor, jako má autorka na tu trapnost s detektorem kovů a na procedůru s tím spojenou, kterou Klaus zcela logicky odmítl a z budovy odešel. Nechápu, že se najde tolik lidí, kteří za to Klause kritizují a mluví o ostudě!!!  Klaus se zachoval jak nejlépe mohl a Austrálie by se měla propadnout hanbou!!!!RvRvRv

0 0
možnosti

Joey nikdy neodejde

2. 8. 2011 23:16
Máte 100% pravdu

R^R^

0 0
možnosti

Mouchard revival

2. 8. 2011 18:47
dobrý....

u mě...

0 0
možnosti

Kahlan Amnell

2. 8. 2011 16:10
Jenom ať prochází,

kdyby státníci dělali něco, aby rámy nebyly třeba, bylo by to užitečnější. Takhle bych jim naordinovala ještě osobní prohlídku.

0 0
možnosti

Fish24

2. 8. 2011 13:50
Váš prezident??

Milá pisatelko, mám takový dojem, že pro vetšinu lidí už V.K. není jejich prezidentem. Ať si píše a hlásá svoje "pravdy", ale až bude soukromou osobou. Závidím Vám ten pocit, že máte prezidenta. Já už ho nemám.

3 0
možnosti

Joey nikdy neodejde

2. 8. 2011 23:14
Re: Váš prezident??

no tak jestli byl váš prezident ten blábolící alkoholik předtím, tak je všechno jasný a nemusíte se omlouvat. A nemluvte laskavě za většinu, nikdo vám k tomu nedal právo. Mluvte jen za sebe.

0 0
možnosti

pumpescu

2. 8. 2011 9:45
ja zas nechci prezidenta na vedlejšák

letos byl s tou svojí knížkou blbejch pohádek už dvakrát v americe, teď v austrálii. Pokaždý za honorář. To má tolik dovolený? Nebo má neplacený volno? To si můžem dovolit prezidenta na půl ůvazku? To se opravdu nenajde nikdo jinej kdo by prezidentoval řádně a na dovču jezdil jako každej slušnej člověk s rodinou na Kanáry?

3 0
možnosti

kattta

2. 8. 2011 10:11
Re: A tys nebyl nikde, viď?

A to tě žere, co? Taky bys chtěl, aby tě někam pozvali, ale jak na potvoru nic, nic, nic....

0 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3153x
Já jsem já - prosím nezaměňovat s kýmkoli jiným:-)

Seznam rubrik