Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

mmilan2

4. 3. 2011 7:21
VONDRA SI TAKY NADROBIL

Ahoj,

hezky jsi top vylíčila o tom Drobilovi, souhlasím s tebou ve všem. Nemohla bys ale podobně rozebrat případ Vondra a Promopro?

Diky

Milan

0 0
možnosti
D

dýmka

21. 12. 2010 13:47
Minulost na druhou?

Pan prezident Havel to kdysi nazval "blbou náladou". Vaše strana to tentokrát umocnila.

Přemýšlejte, co si dnes o ODS myslí ta samostatného úsudku schopná část národa.

Jak definovat pojem BLBÁ NÁLADA na druhou?

"Velebnosti, chce se mi blejt".... I když vím, že mi to nepomůže.....

0 0
možnosti
ED

blogatorkaa

20. 12. 2010 16:52
Děkuji za zprávu. Dovolím se autorky zeptat:

co vám dává členství v ODS a podpora jejich lídrů (Nečas, Topolánek, Langer, Tluchoř, Tlustý, Bém, Řebíček, Richter, Jančík, Drobil ....) ?

0 0
možnosti
G

Gašpo

17. 12. 2010 11:43
S blogom súhlasím, ale

určite si nemyslím, že je treba Drobila za rezignáciu nejak chváliť. V podstate totiž nemal na výber a som si istý, že keby to nemusel urobiť, určite by sa tam držal zubami-nechtami. Varianty vidím totiž takto:

1.) Drobil by zostal. Proti tomu by sa postavili VV ( a vďaka im za to ) a podporili by nedoveru vláde. Po prípadných predčasných voľbách by ODS dopadla asi vieme ako.

2.) Drobila by odvolal Nečas. To by mu pošramotilo politický ksicht.

3.) Drobil sám odstúpil.

Je jasné, že len tretia varianta bola použiteľná. Urobiť veľkolepé gesto, akože nevinný ale odstupuje aby dokázal, že vláda je skutočne protikorupčná. Samozrejme s ospevnými ódami od Nečase, ktorý za ním stojí. Všetci vieme, že Nečas má tiež poriadne maslo na hlave a Drobil sa len dočasne stiahne do ústrania aby sa vynoril zase inde. Pokiaľ voličom konečne nedojde, že prefláknuté ksichty sa nezmenia a ODS neskončí v prepadlišti dejín. Verí ešte niekto, že sa táto strana očistí ? To evidentne nie je možné u žiadnej strany.

0 0
možnosti
MK

komentator-1

17. 12. 2010 13:42
Re: S blogom súhlasím, ale

máte naprostou pravdu, že to měla být samozřejmost. Nicméně v kalných vodách české politiky je třeba i za takového samozřejmosti děkovat. Bohužel, autorka má pravdu i v polovičatosti opatření: Drobil zůstává místopředsedou ODS i poslancem, s plnou podporou Nečase. To je prostě výsměch a docela by mne zajímalo, jak se na to dívá Drobilova regionální organizace, protože to je důležitější než názor organizace středočeské.

0 0
možnosti
JBB

Josephvs Bric Brasiatus

17. 12. 2010 11:06
Malá poznámka

 Žel má pisatelka pravdu o mocenských strukturách. U nás v KSČM jsou také.

Nicméně bojím se toho že pan Drobil, bude řekněme vedoucím jedné takové struktury, poněvadž jeho post tomu zhruba odpovídal.

Ke kauze řeknu jen tolik, že jméno pana Drobila bylo ve veřejných sdělovacích prostředcích zmiňováno již delší dobu, ale pouze někdy v některých převážně regionálních tiskovinách.

Malou poznámku budu mít k pisatelce, a sice myslel jsem, že nejde přeci o to kdo je za jakou stranu. Myslím si že politika by měla být jen jedna a měla by hájit právní stát. Ale to už je věc jiná, na delší diskuzi. :-)

0 0
možnosti
L

Leff

17. 12. 2010 10:53
Dík za názor

Můžu jen potvrdit, že v CSSD fungují naprosto ale naprosto stejný pravidla. ;-D

Narážím bohužel na to, že hodně lidí je sice nespokojených, ale aby se sešli na schuzi, to se nesejdou a kdyby měli věnovat trochu času nějaký uplně jednoduchý práci to už vůbec nehrozí... :-/ pak to takto vypadá. :-P

0 0
možnosti
JM

J i ř í

17. 12. 2010 9:32
Kozel zahradníkem

Musela to být pěkná ostuda, když se někde sešli ministři ŽP různých zemí a u toho našeho se velice rychle ukázalo, že svému oboru vůbec nerozumí...

0 0
možnosti
ZK

SID09

19. 12. 2010 9:03
Re: Kozel zahradníkem

Buďte v klidu, této psudoproblematice  nerozumí nikdo - a zároveň všichni. Naši ministři nejsou vyjímkou. ;-D!!

0 0
možnosti
AH

alfx

17. 12. 2010 7:45
mohl by mi někdo prozradit

za co stál Drobil jako ministr ŽP a proč ? odpověď  bych měl, ale nechci být vulgární...

0 0
možnosti
JT

Barry Goldwater

17. 12. 2010 9:01
Re: mohl by mi někdo prozradit

Odpověď vám dal pan prezident. Pan Drobil je dle jeho slov nejlepší ministr životního prostředí na světe a s ním "přišel na ministerstvo rozum".  Pořád nechápete?

0 0
možnosti
ZL

wilderness

17. 12. 2010 7:27
špatný ministr

Drobil byl špatný dokonce nejhorší ministr životního prostředí, protože bojoval proti ŽP za průmyslovou lobby. Životnímu prostředí nerozumí ani za mák. A morálně je to bahno.

0 0
možnosti
PJ

administrator_xxx

17. 12. 2010 7:40
Re: špatný ministr

Presne tak. Proc by mel byt dobry ministr? Nic svetoborneho nepredvedl. A cela korupcni afera je hnus. O to hnusnejsi, protoze ukazuje ze je to vlastne standart.

Anebo ten sasek Novak. Vezme uplatek 40kk a dostane po 11ti letech podminku a 5mega pokutu! Opravdu bych z te ceske politiky blil. A uz vubec nevim, koho priste volit. KDybych mel politikum neco vzkazat, prijdu o dukaty. Takze nic. Rv[>-]Rv

0 0
možnosti
VD

xfilesbrno

17. 12. 2010 1:27
hm

milá slečno, jako bývalý volič ODS zjišťujete co dávno vím. ODS se pomalu, ale jistě stává stranou, coby symbol korupce,klientelismu a "mafiánských praktik".. sice je potěšitelné, že i v ODS se najdou slušní lidé, jako jste vy, ale myslím si, že by měl odstoupit ihned nejen p. Drobil,ale je tam i spousta dalších kandidátů. pokud to takhle půjde dál, tak se ODS stane prakticky mrtvou stranou.. Neříkám, že by politici jiných stran byli "čistí", ale tato aféra ukazuje na mnohem víc, než je vidět a než o čem se ví..pokud jste pravičák tělem i duší, pak nemůžete myslet vážně to, že by snad ODS měla být pravicová strana?!! možná v době založení p. Klausem, ale dnes rozhodně ne.. každopádně jsem pro vyšetření kauz týkajících se "podezřelých" politiků- namátkou Řebíček, Topolánek, Kalousek, Palas, Langr, Bém....Rv

0 0
možnosti
ZK

SID09

19. 12. 2010 9:06
Re: hm

Máte pravdu, ale socialisté a zelení na tom nejsou o mnoho líp - jen to dokážou líp utajit. !!

0 0
možnosti
  • Počet článků 57
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3153x
Já jsem já - prosím nezaměňovat s kýmkoli jiným:-)

Seznam rubrik